FREE ONLINE HOT CHAT ROOMS

BLOG

Dobrodošli na prvi, najveći i najbolji hr chat portal na ovim prostorima! Chat postoji u nekoliko verzija - u XAT verziji koja postoji već dugi niz godina i ima veliki broj vjernih chat korisnika, i u najnovijoj Mobchat verziji koja je posebno prilagođena za chat korisnike koji se spajaju sa mobilnih uređaja iz cijeloga svijeta. Na vama je da odaberete koju ćete chat verziju koristiti, a u svakom slučaju možete koristiti i obje!

HOT CHAT HR je chat app i potpuno nova mobilno prilagodjena chat stranica za ćaskanje, dopisivanje i upoznavanje. Chatanje je uvijek hit jer Vam omogućuje upoznavanje prijatelja s područja regije i balkana preko mobitela. Imajući u vidu da je ova chatting aplikacija prilagođena za mobitele, u svakome trenutku možete  se dopisivati s prijateljima iz .hr Hrvatske, .rs Srbije, .ba Bosne i Hercegovine, .mk Makedonije, .me Crne Gore, .si Slovenije ali i s chaterima iz cijeloga svijeta!

Ideja ovoga chata je da omogući svim Internet chat korisnicima razmjenu vlastitog mišljenja, informacija te se ujedno se i zabave. Na chatu se uvijek njeguje stimulativan, potpuno tolerantan i izazovan duh u skladu sa svim naprednim civilizacijskim i drugim tradicijama, koji će omogućiti vrlo visoku, odličnu kvalitetu i korisnost objavljenih sadržaja. Sa ulazkom u naše chat sobe obavezujete se da nikako nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, prijeteće, širiti mržnju individualno ili prema bilo kojoj drugoj skupini, te ugrožavati bilo čiju privatnost! Na ovim chat Web stranicama donose se i najčešće youtube linkovi na vanjske stranice koje nisu u sastavu ovog sitea. U slučaju posjeta tim stranicama korisnicima se ne može jamčiti zaštita podataka jer administratori, moderatori i webmasteri ovih stranica ne odgovaraju za njih.

ONLINE FREE CHAT RANDOM ROOMS

START HOT CHATTING !